Hafslo Bilsenter

Verkstad og karosseri

Vår verkstad tek på seg reparasjon på alle type bilar.

Våre verkstads ansatte har lang erfaring og står alltid på for at du som kunde skal bli fornøgd. Me legg stor vekt på å følgje med i utviklingen og er difor med jamne mellomrom på kurs.

Dagens bilar er avanserte og me har difor investert i avansert diagnoseutstyr som dekkjer dei fleste av dagens og morgodagens køyretøy. Du som kunde skal difor vera trygg på at me tek kvar ein jobb seriøst og gjere vårt ytterste for å reparere bilen din.

Me har dessutan spesialkompetanse på Opel med ein rekke spesialverktøy og eit stort tal av Opeldeler på lager.

Vår karroseri-verkstad tek på seg reparasjon og lakkering på alle type bilar, og me har også utstyr for å sveise steinsprut på frontrute, som er gratis v/delkasko-forsikring på køyretøyet.

Me har avtale med alle forsikringsselskap, og hjelper deg gjerne med alt det praktiske rundt uhellet. Me har også leigebil som du kan disponere inntil din bil er ferdig reparert av oss.


4-hjulsapparat

Me har no utstyr for å gjennomføra kontroll og justering av 4-hjulsstilling (4-hjulsapparat). Dersom bilen dreg til ei sida, kan det vera lurt å stikke innom for å ta ein sjekk.


Skade på frontruta?

Me har nødvendig utstyr til reparasjon av steinsprutskade på frontruta. Har du slik skade så kom til oss før ruta får sprekk. Om du har frontruteforsikring så kostar denne reparasjonen ingenting. Dersom frontruta har sprekker eller liknande skifter me denne for deg.

Dersom du har spørsmål til verkstad, reparasjon og prisar ta gjerne kontakt med vår verkstad v/ Per Hauge på e-post eller telefon 57 68 35 55.

Nokre av våre produkt og tenester

Timebestilling: 24 timar i døgnet, eller i vår åpningstid på tlf 57 68 35 55